Iako već 40 godina nije živ Zuko Džumhur i dalje je jednako aktualan, a njegovi putopisni dokumentarci su postali mjerilo, obrazac i norma za sve koji su se bavili dokumentarnim filmom poslije njega. U ponedjeljak (16. rujna) o Zuki Džumhuru kao putopiscu, ali i karikaturisti razgovarat će Đelo Hadžiselimović, Selvedin Avdić, Damir Uzunović, Goran Samardžić i Jelena Zimonjić. Večer putopisnih dokumentaraca počinje u 20 sati u MMC-u Fažana.

Selvedin Avdić koji za život zarađuje kao urednik portala Žurnal.info, a zapravo je jedan od najboljih bosanskohercegovačkih pisacа, predstavit će svoj književno-publicistički opus u razgovoru sa Krunom Lokotarom. Razgovor počinje u ponedjeljak u 18:30 u Multimedijalnom centru Fažana.

Svi događaji na FMF-u se mogu pratiti na www.fazanamediafest.com i društvenim mrežama. Ulaz na sve događaje je slobodan.

Koncert starih fažanskih rokera 'Đavoli Skytt' u srijedu

U sklopu Fažana Media Festa u programu 'Povratak u šezdesete i sedamdesete' svirat će fažanski 'Đavoli Skytt', 45 godina nakon što su prestali nastupati, te će biti organziran disco program sa hitovima iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

- Pozivamo sve prijatelje da dođu na Ljetnu pozornicu MMC-a, provjeriti formu starih fažanskih rokera u srijedu, 18.09.2019. godine u 20 sati, poručuju iz Fažane.

Ulaz je besplatan.

(iPress)