Otvoreno pismo predsjedniku IDS-a Borisu Miletiću uputila je Udruga građana Moj lipi Karigador koja se već dugo bori protiv marine u Karigadoru.

Pismo prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodin Miletić, pretpostavljamo da ste veoma zauzeti s problemima koji se događaju u Puli, ali moramo vas obavijestiti da problem u Karigadoru s koncesijom marine Karigador može prerasti u veliki problem.

Naime zahtjevamo da se UKINE ODLUKA O KONCESIJI MARINE KARIGADOR, obzirom da mještani Karigadora ne trebaju i NE ŽELE nikakvu marinu u Karigadoru-Općini Brtonigla.

Boriti ćemo se svim snagama i svi skupa da taj projekt nikada ne zaživi obzirom da se tim projektom uništava dostojanstvo građana naselja, uništavaju se naše plaže, priroda ,naše zdravlje, posao, svakodnevni život, i sve ono što su mještani godinama i stoljećima stvarali, na nepravedan način se htjelo progurati marina u Karigadoru koja bi nam uništila cijelu uvalu.

Isto tako ponovo vam se obraćamo s pitanjem što je predsjednik IDS-a Općine Brtonigla radio na sastancima u Općini Brtonigla koji su povezani s prostornim uređenjem i problematikom Marine Karigador ?
Da li IDS stoji iza projekta marine u Karigadoru?

Da li je predsjedništvo IDS-a u Brtonigli važnije od mještana Karigadora?

I kada će početi spremati kofere gospodin veliki predsjednik IDS-a Općine Brtonigla i ostaviti na miru sve mještane Karigadora, da živimo i radimo u miru bez nametanja ovakvih bezobrazluka?

PONIŠTITE HITNO ODLUKU O KONCESIJI MARINE KARIGADOR JER TAJ PROJEKT NIKOME NETREBA I NITKO GA NE ŽELI.

Mještani Karigadora
Udruga Moj Lipi Karigador
Iznajmljivači
Vinari
Ribari
Poljoprivrednici
Vlasnici kuća za odmor

(foto arhiva iPress)