Drugi vodeni park, u konkurenciji više od 300 vodenih parkova u Europi, šesti po kvaliteti i brojnosti vodenih atrakcija u svijetu, Istralandia i ovog je ljeta u žiži interesa brojnih gostiju!

'Gužva' i redovi, tijekom cijelog dana, ispred blagajni za kupnju ulaznica najbolji su dokaz o velikom interesu gostiju za boravak u atraktivnom vodenom parku Istralandia.

Šesti rođendan Istralandia je u ponedjeljak ponedjeljka proslavila, uz prisutnost više od 3.000 gostiju, izborom Miss Istralandie. Jedanaest djevojka, uz svoju ljepotu i simpatičnost, morale su peteročlanom ocjenjivačkom sudu i brojnom gledateljstvu okupljenom u velikom bazenu Istralandie, pokazati i svoje umijeće u plesu, pjevanju i vježbanju.

Lentu ovogodišnjoj pobjednici Miss Istralandia, Yvonne, uručio je direktor vodenog parka Silvio Kraljević.

Prva pratilja ovogodišnje Miss Istralandia je Kristina, a druga pratilja Phadra.

Ovogodišnje, šesto, izdanje vodenog parka Istralandia s 22 vodene atrakcije gostima, među kojima je i spuštanje s tobogana visine 27 metara, najvišeg u Hrvatskoj, bazena s valovima, najvećeg u Sredozemlju površine 2.500 četvornih metara, nudi još dvije nove vodene atrakcije, obiteljski bazen s nekoliko skakaonica za 'mlade i stare' te posebnu atrakciju - space combo, spuštanje dvije osobe posebno složenom 'trasom' cijevi do bazena.

Iskorak u većoj gastronomskoj ponudi gostima učinili smo ovog ljeta otvaranjem Fish&More 'restorana' s bogatom ponudom morskih specijaliteta, rekao nam je Kraljević naglasivši da je na prostoru vodenog parka Istralandia tijekom sezone otvoreno devet objekata za iće i piće.

Ovogodišnja sezona Istralandie, potrajat će do 15. rujna, a budu li meteo uvjeti, sunčano i toplo vrijeme, uz brojnije prisutne goste koji svakodnevno dolaze osim iz Hrvatske i iz susjednih zemalja, Italije, Slovenije, Austrije i dugih europskih zemalja, Istralandia bi mogla biti otvorena i do 22. rujna.

Budućnost vodenog parka Istralandia, koji se proteže na 8 hektara, poviše doline rijeke Mirne, tijekom četiri mjeseca rada 'okuplja' 150 sezonskih djelatnika osiguravajući im besplatni smještaj, hranu i plaću, je izvjesna. Prema dostupnim nam informacijama izvjesno je i širenje vodenog parka Istralandia budući je pri kraju 'izrada' potrebne dokumentacije.

Osim novih vodenih atrakcija u Istralandiji pripremaju 'otvaranje' kampa, glampinga i kamper odmorište za 'kućice na kotačima'.

(iPress)