Policija je u utorak, 19. studenoga oko 15.45 sati, zaprimila dojavu da se na gradilištu hotela u turističkom naselju Borik u Poreču urušio zid na radni stroj i 55-godišnjeg muškarca koji je njime upravljao. Muškarac je smrtno stradao na mjestu događaja te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Policijski službenici obavili su očevid te je utvrđeno da je oko 15.25 sati, prilikom izvođenja građevinskih radova, došlo do urušavanja konstrukcije triju etaža dijela hotela te je navedena konstrukcija pala na radni stroj i muškarca koji je njime upravljao.

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja zajedno s nadležnim državnim odvjetništvom i inspekcijom zaštite na radu.

Policija je u 15.45 sati zaprimila dojavu da se na gradilištu u Poreču urušio zid i pao na bageristu koji je na mjestu preminuo. Policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite na radu i nadležnog državnog odvjetnika obavili očevid na mjestu događaja, a tijelo preminuloga muškarca prevezeno je na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obdukcija.

Policija još utvrđuje sve okolnosti stradavanja nesretnog muškarca. (iPress/foto 24sata)