Humanitarna akcija "Svi za Nina" pokrenuta je u svrhu liječenja, oporavka i poboljšanja kvalitete života Nina Beletića iz Istre.

Nino ima 31 godinu i bori se s teškom bolešću. Nakon prvotnog grčenja mišića ruku prije tri godine i obilnih pretraga (Pula, Rijeka, Zagreb, inozemstvo) dijagnosticirana mu je amiotrofična lateralna skleroza. Skraćeno, ALS ili Lou Gehrigova bolest pripada grupi neuroloških bolesti, a zahvaća gornje i donje motorne neurone. Riječ je o rijetkoj bolesti koja ima brz progresivan tijek i zahtijeva eksperimentalno liječenje, a sam je tretman izrazito skup.

Cilj nam je prikupiti što više sredstava i na taj način olakšati Ninovu svakodnevnicu te općenito poboljšati kvalitetu života. Uz odgovarajući tretman potreban je i neprestani nadzor. Trenutno o Ninu brinu najbliži, a posebno mu je otežano kretanje, govor te bilo kakav rad ekstremitetima.

Akciju su se prdružli i podržali brojni sportski klubovi iz Novigrada, Rukometni Klub Novigrad, Košarkaški klub Novigrad među njima i Nogometni klub Novigrad čije član bio i Nino, u sklopu svojih događanja pokrenuli su prikupljanje sredstava, do sada je već skupljeno više od 5000 kuna.

Humanitarnu akciju Svi za Nina inicirali su Ninovi prijatelji i njegovi najbliži. Cilj nam je prikupiti što više sredstava i na taj način olakšati Ninovu svakodnevnicu te općenito poboljšati kvalitetu života.

Humanitarna akcija Svi za Nina traje 3 mjeseca u razdoblju od 10.04.2018. do 10.07.2018. te će se u sklopu spomenute akcije organizirati niz aktivnosti.

Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu 21.04.2018. u Sportskoj dvorani Novigrad s početkom u 16 sati.

Više o događaju i programu možete saznati na službenoj Facebook stranici Svi za Nina https://www.facebook.com/svizanina/ 
Pod događajem: https://www.facebook.com/events/803967523130016/ 

Molimo Vas da podržite našu humanitarnu akciju Svi za Nina vlastitom donacijom kako bi zajedno pomogli Ninu i njegovoj obitelji. Podaci za uplatu:

IBAN HR6923800063120043498
IKB UMAG d.d.

Primatelj: Ksenija Radujko – humanitarni račun akcije Svi za Nina
Opis plaćanja: Donacija