Proteklog vikenda u Puli je održan međunarodni kickboxing turnir Alpe Adria Open 2018 na kojemu je među 450 prijava iz 44 kluba i 6 zemalja nastupio i KBK Planet Sport iz Pule s brojnom ekipom svih uzrasta u dvije discipline: point fight (53 starta) i light contact (5 startova). 

Sa 12 zlatnih, 11 srebrnih i 16 brončanih medalja KBK Planet Sport iz Pule proglašen je i najboljom ekipom turnira osvojivši ponovno pobjednički pehar.

Najbolji pojedinci ukupno u svojim kategorijama jesu: Michael Stenta u PF starijih kadeta, Marko Džin u PF seniori, Ema Višković u PF seniorke i Martina Grabar u LC starijih kadetkinja. Po disciplinama KBK Planet Sport najuspješniji je klub u disciplinama PF i LC.

Na turniru nastupili pulski i medulinski kickboxing kluba 'Lav'

Na 12. tradicionalnom međunarodnom kickboxing turniru 'Alpe Adria open 2018'  nastupilo je i 20 natjecatelja pulskog i 7 natjecatelja iz medulinskog Kickboxing kluba „Lav“. Lavovi su bili vrlo uspješni i osvojili 7 zlatnih, 17 srebrnih i 21 brončanu medalju te pehar za najbolju natjecateljicu u kategoriji i pehar za najmlađeg natjecatelja turnira.

Prema uspješnosti, u ukupnom poretku 44 kluba koji su sudjelovali na ovom natjecanju, Kickboxing klub „Lav“ Pula je na 2. mjestu dok je Kickboxing klub „Lav“ Medulin na 17. mjestu ljestvice uspješnosti.