Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 20. svibnja oko 13.30 sati na Lungomareu u Puli u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.


Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao nepoznati vozilom Ulicom Lungomare te je u jednom trenutku prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio parkiranog automobila Seat, pulske registarske oznake u vlasništvu 24-godišnjaka. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o događaju odnosno vozilu i vlasniku vozila koji je prethodno i nakon opisane prometne nesreće ugrožavao sigurnost cestovnog prometa da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila naOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

(iPress)