Proteklog vikenda održano je u Rijeci na bazenu na Kantridi Ekipno Prvenstvo Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju. RSK "Mladost" Medulin nastupio je u sastavu Ema Ivetić, Martina Pekica, Natali Žgomba, Lara Miota, Marta Gortan, Barbara Matika, Lana Rački, Marco Cafolla, Mihael Botić, Toni Pekica, Valeria Kirac, Valentina Cafolla, Bojan Ivanović, Matija Jurman Kovačić, Mark Miota, Mateo Biletić, Lean Osmanović, Luka Bohač i Robert Čupev.

Ekipno prvenstvo se bodovalo u disciplinama 50, 200, 400 i 800 plivanje perajama, 50 apnea, 100 brzinsko ronjenje, 50, 100, 200 bifins te štafetama 4x100 plivanje perajama i 4x50 bifins.

Ženska ekipa Mladosti osvojila je naslov viceprvakinja Hrvatske dok smo u ukupnom poretku žena i muškaraca treći. U ukupnom poretku među juniorima Mladostaši su postigli odličan uspjeh za klub te zauzeli drugo mjesto dok smo u ukupnom poretku juniora i juniorki bili također drugi.

Na natjecanju smo srušili dva mlađe juniorska rekorda u štafetama, u disciplini 4x50 bifins u sastavu Mateo Biletić, Matija Jurman Kovačić, Bojan Ivanković i Mark Miota te u disciplini 4x100 plivanje perajama u sastavu Marco Cafolla, Luka Bohač, Mateo Biletić i Lean Osmanović.

Sljedeće natjecanje već sljedećeg vikenda je 3. Utrka Kupa Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju koja se održava u Sisku.