Klub sportsko ritmičke gimnastike Gazela iz Pule je protekli vikend u suradnji sa Hrvatskim gimnastičkim Savezom organizirao 27.pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici.

U individualnom programu nastuplilo je 70 gimnastičarki u 4 kategorije. Mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke i seniorke.

Najuspješnija natjecateljica cijelog prvenstva je Marta Marcan, mlađa kadetkinja KSRG Gazela koja je se okitila sa ukupno tri medalje i to dva srebra (obruč i lopta) i jednim zlatom (čunjevi), dok je u vježbi s vijačom
zauzela je 5 mjesto, a u vježbi bez rekvizita 6. mjesto.

U istoj je kategoriji nastupila i Tina Oros koja je u vježbi bez rekvizita zauzela 24. mjesto, vijačom 13. mjesto i obručem 18. mjesto.

Također i Katja Rupić u istoj kategoriji u vježbi bez rekvizita zauzela je 13.mjesto, obručem 20.mjesto i loptom 13.mjesto.

U kategoriji kadetkinja Lana Turk Nastupila je sa ukupno 5 vježbi i to redom: vijača 5.mjesto, čunjevi i traka 6.mjesto, lopta 9 mjesto i obruč 13.mjesto. U istoj je kategoriji nastupila i Nikolina Brnos koja je u vježbi s vijačon zauzela 11.mjesto i u vježbi s loptom 17.mjesto. Juniorka Zoja Špada u vježbi s loptom zauzela je 6.mjesto dok je u vježbi s obručem zauzela 9.mjesto.

Filipa Pušić, seniorka, u vježbi s loptom bila je 6.a u vježbi s obručem 7.

U ekipnom dijelu natjecanja u kategoriji mlađih kadetkinja ekipa Gazela okitile se broncom, i to Marta Marcan, Katja Rupić i Tina Oros.