Protekle subote, 6. listopada 2018. godine, održan je međunarodni turnir Općine Duplek & memorijal Milan Danko 2018 u Mariboru. U konkurenciji među 33 ekipe, Istarski borac nastupio je s 7 natjecatelja u uzrastu U12 i U15 te osvojio 4 zlatne, 1 srebrnu medalju i ekipno 7 mjesto.

U uzrastu do 12 godina, u težinskoj kategoriji do 50 kilograma Deni Delbianco dominantnim nastupom osvojio je zlatnu medalju. Atraktivnom ručnom tehnikom bacanja sve borbe završio je ipponom prije isteka vremena.

Drugu zlatnu medalju u uzrastu do 12 godina osvojila je Lucija Benčik. S dva brza ippona, Lucija slavi u težinskoj kategoriji do 52 kilograma.

Srebrnu medalju u težinskoj kategoriji do 38 kilograma osvojio je Anton Skoko. Nakon dvije pobjede i ostvarene prednosti u finalnoj borbi, Skoko radi grešku koju Blaž Gal, predstavnik JK Železničar kažnjava ipponom.

U uzrastu do 15 godina najuvjerljiviji nastup imao je Paolo Krajcar. Paolo je s ukupno četiri pobjede prikazao raznovrsnost tehnika i dominantnu fizičku spremnost u odnosu na svoje protivnike i zasluženo osvojio zlatnu medalju u težinskoj kategoriji do 50 kilograma.

Četvrtu zlatnu medalju za naš klub osvojila je Arijana Perković. Arijana je nakon početnih problema s predstavnicom Une Bihać i pobjedom u produžetku, brzim ipponom slavila protiv predstavnice JK Bežigrad u težinskoj kategoriji do 52 kilograma.

Dino Šarić u težinskoj kategoriji do 46 kilograma zauzeo je peto mjesto dok je Edgar Zović upisao dva poraza u težinskoj kategoriji +66 kilograma.