U ležernom i neformalnom druženju jučer navečer, košarkaši, treneri i uprava KK Stoje upriličili su doček svom bivšem članu, a sadašnjem članu Cedevite Toniju Perkoviću, koji je proteklog vikenda osvojio srebrnu medalju na europskom košarkaškom prvenstvu U-20 u Njemačkoj.

U prigodnom kratkom govoru predsjednik KK Stoje Šime Vidulin zahvalio je Toniju na dolasku te mu čestitao na izuzetnom uspjehu, kao i na svim njegovim dosadašnjim postignutim rezultatima. Uručio mu je dres KK Stoje, a Toni je nakon uzvratnog govora poklonio klubu dres hrvatske košarkaške reprezentacije sa svojim imenom i potpisom.

Na druženju koje se produljilo do kasno u noć, Tonija su dočekali prijatelji i bivši suigrači s kojima je stasao na Stoji i s kojima je u mlađim dobnim kategorijama nizao sportske uspjehe.

U dvoranu, gdje je Toni napravio svoje prve košarkaške korake, došao je i veliki broj djece KK Stoja koji već godinama nižu uspjehe na županijskoj, regionalnoj i državnoj razini. Ovaj susret će svima njima biti veliki podstrek za daljnji rad, a Tonijev primjer pokazatelj da se zalaganjem, trudom i kvalitetnim radom mogu postići vrhunski rezultati.

Ovaj susret nas je nakratko podsjetio na vremena kada je košarka bila glavni ekipni muški sport u gradu te uz boks, biciklizam i žensku odbojku pronosila glas Pule na državnoj, europskoj i svjetskoj razini, navode u KK Stoja. (iPress)