Završilo je prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete, kadete i juniore. S prvenstva se BK Arena vraća s dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Kadet Anthony Mirković je sa tri uvjerljive pobjede postao prvak Hrvatske u kategoriji do 48 kg. Tomislav Letinić je drugu godinu zlatni na prvenstvu Hrvatske. Lucas Mirković je u finalnoj borbi tijesno izgubio, te je time osvojio srebro i postao viceprvak u kategoriji do 38,5 kg u mlađim kadetima.

"Svake godine BK Arena diže ljestvicu, te su je ove godine dobrano preskočili. Za klub koji je osnovan 2014. godine ovo su odlični rezultati. Zahvaljujem prijateljima i trenerima/sekunda tima Vedranu Petelincu i Luki Jovanoviću što su ugradili dio svog vremena u ove rezultate BK Arene, bez njih ne bismo bili tu gdje smo sada. Hvala Robertu Cveku i Gradu Puli koji nas podržavaju i prate od samih početaka...ovo je i njihov uspjeh, poručio je trener Moris Tanković.

BK Arena nastavlja istim putem uz svog trenera koji je siguran da je to pravi put, i da će uz ove njihove osvajače medalja stasati opet neki novi klinci, a to je zapravo bit svega. (BK Arena Pula)