Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu, održano u Opatiji, na kojem su između 322 natjecatelja iz 60 klubova nastupili i borci Kickboxing kluba Planet Sport iz Pule i to u point figtu starijih kadeta i light contactu juniora.

U point figtu starijih kadeta KBK Planet Sport nastupio je s devet predstavnika osvojivši tri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje. U point fightu starijih kadeta -42 kg nakon eliminacijskih borbi u finalu su se sastali Alek Kušar i Ivan Crnković gdje je Alek bio bolji te osvojio zlato dok je Ivan osvojio srebrnu medalju. U kategoriji point fight starijih kadeta -52 kg zlato je osvojio Michael Stenta, dok je Dean Virag u +69 kg stigao do brončanog odličja. Mladi natjecatelj Luka Planinac kod starijih kadeta -42 zaustavljen je u borbi za medalju. Kod starijih kadetkinja u kategoriji +65 kg Marta Babić Vareško osvaja zlatnu medalju, srebrna je Sara Kutić u -55 kg, dok je Sarah Budičin brončana u -50 kg. Martina Grabar u -46 kg gubi u borbi za odličje.

U light contactu juniora u -57 kg nastupio je Antonio Jurman koji osvaja srebrnu medalju.

Trener Edi Višković zadovoljan je ostvarenim rezultatima pogotovo jer je i klupski plasman na prvo mjesto u starijekadetskom point fightu kao i prošle 2017.g. pokazatelj da nakon uspješne generacije koja je prešla u višu juniorsku i seniorsku kategoriju, dolaze mladi koji se mogu nositi sa sportskim izazovima.