Na kombiniranom državnom kickboxing prvenstvu u point fightingu za starije kadete, light contactu i low kickku za juniore te kick lightu za seniore koje je održano protekle subote u Opatiji, nastupilo je 320 natjecatelja iz 60 hrvatskih klubova.

Među njima je u disciplini point fighting (PF) i light contact (LC) izuzetno uspješno nastupilo i šest članova pulskog i jedan član medulinskog kickboxing kluba „Lav“ i to šest u kategoriji starijih kadeta i jedan u juniorskoj kategoriji.

Državnim prvakom za 2018. godinu postao je Moris Trbulin u kategoriji starijih kadeta do 57 kg. Do titule državnog prvaka Moris Trbulin je došao nakon dvije borbe u kojima Moris nije dozvolio nikakva iznenađenja. Oba borca Moris Trbulin je uvjerljivo pobijedio ne dozvolivši im da naprave i jedan bod. Prvog borca Moris je pobijedio sa 10:0, drugog sa 6:0 i zasluženo osvojio titulu državnog prvaka za 2018. godinu što mu i ove godine ostvaruje mogućnost uključenja u sastav državne reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Jesolu u Italiji.

Starija kadetkinja Nikolina Bartolčić u point fightingu do 60 kg i junior Nikola Muminćehaić u light contactu do 84 kg su postali viceprvaci države izgubivši finalne borbe za prvo mjesto.
Stariji kadet Loren Domba je u point fightingu preko 69 kg osvojio treće mjesto i brončanu medalju dok su stariji kadeti Tea Belardi i Luka Hušak izgubili borbu za medalju u četvrtini finala, a Ivan Udović je zaustavljen u osmini finala.

OSTVARENI SU SLIJEDEĆI REZULTATI:
Moris Trbulin, PF stariji kadeti -57 kg….1.mjesto
Nikolina Bartolčić, PF starije kadetkinje -60 kg….2.mjesto
Nikola Muminćehaić, LC juniori -84 kg….2.mjesto
Loren Domba, stariji kadeti +69 kg……..…3.mjesto