Na upravo završenom WAKO Pointfighting Cupu proteklog vikenda u talijanskoj Castellanzi nedaleko Milana uz sudjelovanje 490 natjecatelja sa 997 prijava iz 77 klubova iz 14 zemalja Europe i Amerike, članovi KBK Planet Sport iz Pule ostvarili su lijep rezultat.

Junior Marko Džin nastupio je u dvije težinske kategorije, a seniorka Ema Višković u jednoj težinskoj kategoriji.

Prvoga dana, u subotu, na tatami je izašla seniorka Ema Višković te izgubila u borbi za medalju osvojivši peto mjesto u kategoriji -50 kg.

Drugog dana, u nedjelju, nastupio je junior Marko Džin i to u dvije težinske kategorije: -74 i -79 kg. U -74 kg Marko gubi u borbi za zlato te osvaja srebrnu medalju, dok u -79 kg osvaja brončanu medalju.

Po ocjeni trenera kluba Edija Viškovića ovo je izuzetno jako specijalizirano natjecanje u disciplini point fight i poslužilo je za kontrolu pripremljenosti boraca u pojedinačnoj konkurenciji. Marko se nakon povrede gležnja počekom veljače i šestotjednog pauziranja polagano vrača u formu i pokazuje i da kao junior dobro stoji s najboljim svjetskim tehničarima iako ozljeda nije do kraja sanirana. Ema iz nastupa u nastup, i na ovom turniru po prvi puta kao seniorka, dokazuje da uvijek može biti još bolja. Cijelu ekipu KBK Planet Sporta do kraja ovog mjeseca očekuju Prvenstvo Hrvatske po uzrastima i disciplinama te Svjetski kup u Innsbrucku.