Košarkaši Stoje na najljepši način završili su ovogodišnju sezonu u A2 ligi Zapad. U sinoć odigranom susretu posljednjeg kola svladali su pred svojim navijačima ekipu Rovinja rezultatom 80:66.

Puljani su odlično otvorili susret te do poluvremena rade prednost +17, 42:25. U nastavak susreta bolje ulaze gosti koji do kraja 3. četvrtine smanjuju prednost Stoje na +4, 54:50. Ipak, domaćini ne dozvoljavaju potpuni preokret te uz pomoć sjajnih Barakera na kraju slave s uvjerljivih +14, 80:66.

Povodom Međunarodnog dana osoba s Down sindromom košarkaši Stoje odigrali su utakmicu u šarenim čarapama kako bi simbolično podržali svakodnevnu borbu osoba s Down sindromom da se integriraju u društvo.

Seniori Stoje odlaze na zasluženi odmor, a nastavljaju se natjecanja u mlađim dobnim kategorijama. Dječaci Stoje u nedjelju igraju na F4 turniru projekta Basket4kids u Zagrebu na kojem uz Puljane sudjeluju i ekipe Zadra, Osijeka i Zagreba. Pobjednik odlazi na završnicu turnira koja se igra u svibnju u Beogradu kao predigra završnom turniru Euroleague.