Backstage Consulting i iPress darovat će četvero čitatelja s po dvije ulaznice za koncert jednog od najuspješnijih izraelskih jazz glazbenika, basist, pjevač i kompozitor Avishai Cohen. Koncert će se održati u ponedjeljak 29.10.2018. u Istarskom Narodnom Kazalištu u Puli s početkom u 20 sati.

Dovoljno je vaše ime i prezime, te adresu poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka 26. listopada do 12 sati, uz naznaku "ulaznice - Avishai Cohen". Nedugo potom objavit ćemo imena sretnih dobitnika, koji će svoje ulaznice moći preuzeti na dan koncerta na blagajni INK-a.

Nakon što je koncert zakazan u lipnju zbog kvara aviona otkazan, dobili smo potvrdu novog datuma nastupa izraelskog glazbenika. Novi datum je 29.10., lokacija je ista - INK - Gradsko kazalište Pula. Ukoliko ste ulaznice već kupili za prijašnji koncert, a niste ih vratili, one će vam vrijediti i za novi datum, poručuju iz Backstage Consultinga.

Izraelski basist, pjevač, kompozitor jedan je od najuspješnijih izraelskih jazz glazbenika.
Jednako je izvrstan u različitim glazbenim żanrovima: jazz, etno jazz, folk, jazz fusion. Snimio je 16 samostalnih albuma. Nastupao je s vodećim svjetskim jazz glazbenicima, a najpoznatija suradnja bila je sa Chick Coreom (1996-2003).

Chick Corea je za Avishai Cohena rekao da se radi o 'genijalnom glazbeniku'. Avishai Cohen zasigurno je jedan od nautjecajnijh basista današnjice.

U Puli ćemo slušati koncertnu verziju njegovog posljednjeg albuma “1970”.

Ulaznice dostupne na Eventim.hr i na blagajni Istarskog Narodnog Kazališta.

(iPress)