U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se u ponedjeljak, 14. listopada u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 16 sati održati edukacija u na temu “Javni nastup u poslovanju i brendiranju”. Edukaciju će voditi prof. Marijeta Matijaš, stručnjakinja za poslovnu komunikaciju.

Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 14. listopada do 10 sati.

Kakvu ulogu ima javni nastup u poslovanju i brendiranju? Je li nam uopće potreban? Koliko nam pomaže ili odmaže u prezentaciji svojih proizvoda i usluga? Zašto još i to moram znati?
S javnim će se nastupom, neminovno, susresti svi poduzetnici u nekom trenutku svog poslovanja. Ne mora to nužno biti gostovanje u medijima, na sajmovima ili konferencijama. Jednake vještine zahtjeva i vođenje sastanaka, predstavljanje novih proizvoda i usluga potencijalnim ulagačima ili pregovaranje za bolje uvjete kreditiranja. Kada smo poduzetnici ili obrtnici – svaka je situacija prilika za javni nastup! Pa zašto ga onda ne savladati?

Poduzetnička je akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati.

Ovo je treća od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču. Edukacije Grad Poreč provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.

'Pet uzroka nerazumijevanja među djelatnicima i njihova rješenja'

Konflikti. Neučinkovitost. Neuvažavanje. Nemotiviranost. Glavobolje - ovo su samo neki od simptoma nerazumijevanja među vašim djelatnicima i unutar vaših timova. O tome zašto „nikako na zelenu granu“ s ljudima i kako to promijeniti objašnjava doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić na besplatnoj edukaciji u utorak, 15. listopada s početkom u 17 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju.

I ova je edukacija besplatna, a mjesta su ograničena zbog čega je potrebno prijaviti se na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Edukacija – Marinela Dropulić Ružić'' najkasnije do utorka 15. listopada do 10 sati.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova. (iPress)