Nakon rekordnog broja posjetitelja na brojnim koncertima, predstavama i humanitarnim akcijama povodom dočeka Nove godine na porečkom Adventu, pred nama je posljednji vikend na trećem izdanju Adventa Poreč.

U 18 sati u petak, 4. siječnja održat će se dječja predstava „Zimski poljubac i Petru Panu, Zvinčici, Wendi i kapetanu Kuki“ u izvedbi udruge Birikina, dok u 20 sati starta koncert The Roomorsa.

U subotu, 5. siječnja na Adventu gostuje još jedna dječja predstava s početkom u 18 sati: La Befana vien di notte con le scarpe tutte rotte, a u 20 sati počinje koncert grupe Febra.

Konačno, u nedjelju, 6. siječnja Gordan Gregurović Gogo i bend svojim će koncertom zatvoriti još jedno izdanje manifestacije Advent Poreč, koja je u više od mjesec dana u porečkoj starogradskoj jezgri okupila tisuće gostiju, ali i postala simbolom dobre zabave u zimskim mjesecima.

Podsjećamo, besplatno klizalište za sve ostaje otvoreno sve do kraja zimskih praznika, 13. siječnja, svakog dana od 10 do 22 sata. Tu je i Kuća Djeda Mraza, kao i bogata ugostiteljska ponuda na adventskim kućicama, stoga nam se pridružite i ovog, posljednjeg vikenda na čašici kuhanog vina i zabavite se na najljepšem Adventu u Istri!

(iPress)