U cilju poboljšanja stanja sigurnosti te učinkovitije suradnje građana i policije, kao i pravovremenog obavljanja policijskih poslova za vrijeme turističke sezone, na području Policijske postaje Pula-Pola ovog tjedna otvoreni su policijski uredi Medulinu, Fažani i Vodnjanu.

Privremeni policijski ured u Medulinu smješten je na adresi Centar 222, a građani i turisti u radno vrijeme, utorkom od 9 do 12 te petkom od 18 do 21 sat, mogu se obratiti kontakt policajcu Marinu Santinu kako bi prijavili kazneno djelo, prekršaj, gubitak dokumenata, kao i bilo koji drugi događaj.

Ured za kontakt policiju u Vodnjanu smješten je u Trgovačkoj 3, a kontakt policajac Kristijan Grgorović na raspolaganju je građanima i turistima srijedom od 10 do 12 sati, dok je ured policije u Fažani smješten na adresi 43. istarske divizije, a kontakt policajac Marijan Krapec u uredu će biti ponedjeljkom od 9 do 11 sati.

Navedeni policijski urediti bit će otvoreni do 1. rujna. Izvan radnog vremena policijskih ureda, kao i u slučaju bilo kakve potrebe, svi građani i turisti se mogu obratiti policiji na broj telefona 192, izvijestili su iz PU istarske. (iPress)