U ponedjeljak 23. travnja održana je Skupština ogranka umirovljenika Istraturista, na kojoj je usvojen godišnji plan rada za 2018.godinu. Skupštinu je vodio predsjednik Fulvio Titonel, koji je naglasio kako mu je veliko zadovoljstvo da se i dalje nastavlja rad ogranka umirovljenika Istraturista i nakon pripajanja tog društva Plavoj Laguni te da vjeruje kako će suradnja ostati na visokoj razini kao i do sada. Gospodin Titonel predstavio je plan rada za 2018. godinu, koja uključuje i organizaciju plesne večeri, posjet Poreču te zajedničko druženje tijekom ATP turnira u Umagu s umirovljenicima uključenima u rad sekcije umirovljenika Plave Lagune pri Udruzi Galija.

U ime Sindikata umirovljenika Hrvatske, podružnica Umag, okupljene je pozdravio predsjednik podružnice Anton Pertot, koji je naglasio kako je važna međusobna suradnja podružnice i ogranka umirovljenika Istraturista te pozvao umirovljenike Istraturista da se snažnije uključe u aktivnosti podružnice.

U ime Plave Lagune 40-tak okupljenih umirovljenika pozdravila je voditeljica odnosa s javnošću Eva De Zan Prusina koja je naglasila Plava Laguna apsolutno i s punim srcem stoji iza ogranka umirovljenika Istraturista pri SUH te kako će i dalje punim jedrima podupirati rad ogranka – i financijski i na svaki drugi način.

„S druge strane, umirovljenici Istraturista će zauvijek biti umirovljenici Istraturista, vi ste svoj radni vijek utkali u tu kompaniju i svakako ćete i dalje s ponosom nositi njeno ime. Dapače, zbog izvrsnog rada ovog ogranka, Plava Laguna je u Poreču odlučila napraviti ogranak radnika Plave Lagune i na najboljem smo putu da to i formaliziramo,“ istaknula je De Zan Prusina.

Također, u ime Plave Lagune predstavila je investicije u Umag u ovoj godini –u Stella Maris kamp u kojeg će se uložiti 90 milijuna kuna. „Kvaliteta kampa i doživljaj tako će se podići na potpuno novi nivo. A samu investiciju pratiti će i prekrasan bazenski kompleks, kojeg će umirovljenici Istraturista imati prilike obići tijekom srpnja ove godine.

„Također, ove godine ulažemo 4,7 milijuna eura u Garden Suites & Rooms Sol Umag koji će uskoro gostima otvoriti svoja vrata s 54 smještajne jedinice koje će naravno biti prvenstveno usmjereni ka obiteljima s djecom“, naglasila je De Zan Prusina.

Ovom prilikom umirovljenici Istraturista obišli su obnovljeni Hotel Sol Sipar for Plava Laguna, a u ime Plave Lagune kroz hotel ih je provela direktorica Martina Bernobić. Pri kraju skupštine organiziran je i coctail party te su izvučeni dobitnici tombole koji će uživati u mečevima na Plava Laguna Croatia Open Umag u srpnju, javljaju iz Plave Lagune. (iPress)