Dvadeset četverogodišnji mladić poginuo je, a tri su osobe ozlijeđene u sudaru triju vozila u nedjelju poslijepodne na cesti Rovinj-Rovinjsko selo, u naselju Turnina, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila u 16,40 sati na cesti Rovinj-Rovinjsko selo kada je 24-godišnji vozač iz Rovinja osobnim automobilom Hyundai accent, pulske registracije počeo pretjecati automobil Smart kojeg je vozio 72-godišnjak iz Rovinja.

Prešavši u lijevu kolničku traku Hyundai se frontalno sudario s Mercedesom, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 67-godišnjak iz Rovinjskog sela. Od siline frontalnog sudara, Hyundai se odbio do trećeg vozila Smarta, koji se prevrnuo na krov.

Dvadeset četverogodišnji vozač Hyundaia iz Rovinja smrtno je stradao na mjestu nesreće. Ozlijeđena su i druga dvojica vozača, Mercedesa i Smarta, te 66-godišnja suvozačica iz Mercedesa, također iz Rovinjskog sela, i prevezeni su u pulsku Opću bolnicu, navela je policija.

Očevid su obavili policijski službenici i predstavnik Županijskog državnog odvjetnika. Cesta Rovinj-Rovinjsko selo bila je zatvorena do 20,15 sati, a promet se odvijao obilazno na cesti Rovinj-Bale-Sošići.

 (iPress/foto JVP Rovinj)