Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se danas oko 15,20 sati u Puli u ulici Castropola, kod Pizzerije Jupiter. 

U Ulici Castropola u Puli, 31-godišnjakinja je kroz otvorena vrata na automobilu Renault, pulske registarske oznake, okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima, no zabunom je upalila motor vozila, nakon čega je Renault krenuo unaprijed i preko zida s visine od oko dva metra pao na kolnik
Foto: Ilustracija

U nedjelju, 15. rujna oko 15.20 sati, na parkirališnom prostoru u Ulici Castropola u Puli, 31-godišnjakinja je kroz otvorena vrata na automobilu Renault, pulske registarske oznake, okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima, no zabunom je upalila motor vozila, nakon čega je Renault, koji se nalazio u prvom stupnju prijenosa, krenuo unaprijed i preko zida s visine od oko dva metra pao na kolnik. Automobil je udario u prometni znak i parkirano vozilo Hyundai, pulske registarske oznake, koje je na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom nepropisno parkirao 51-godišnjak.

U događaju su lakše ozlijeđeni 31-godišnjakinja i dijete. Naime, žena je kada se odmaknula od vozila, pala na dijete koje se nalazilo pored Renaulta.

(iPress/foto 24sata