Bujska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjom državljankom Venezuele i 52-godišnjim državljaninom Venezuele te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo prijevara.

Ženu i muškarca se sumnjiči da su, s ciljem da sebi pribave protupravnu imovinsku korist, 11. i 12. studenoga 2013. godine igrali poker u kockarnici u Bujama, pri čemu su uporabom tehničkih pomagala označavali karte te su na taj način doveli u zabludu zaposlenike i oštetili pravnu osobu iz Buja za više desetaka tisuća kuna.

Osumnjičeni su u večernjim satima, 11. rujna privedeni u pritvorsku jedinicu, izvijestila je Istarska policija.

Ukrao bicikl u Umagu

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krađe. Muškarca se sumnjiči da je 9. rujna u Ulici Trg Marije i Line u Umagu otuđio bicikl čime je oštetio 47-godišnju hrvatsku državljanku za nekoliko tisuća kuna.

Otuđeni bicikl je oduzet te će biti vraćen vlasnici dok se protiv osumnjičenog podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Žminj: Vozio moped s lažnim tablicama

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprava.

Naime, policijski službenici su 30. kolovoza oko 10,40 sati u Ulici 9. rujna u Žminju u prometu zatekli muškarca koji je upravljao mopedom Sanli, na kojem su se nalazile ne pripadajuće registarske pločice. Protiv osumnjičenog se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

 

(iPress)