Područje između Siska i Velike Gorice u srijedu malo iza podneva pogodilo je nevrijeme. Čitatelji su nam poslali snimke tuče koja je zabijelila ulice. Tuča je padala i u Slavoniji. Područje Lekenika pogodila je tuča, a potom je počeo padati snijeg. Ako su vam snježne pahulje nedostajale, ovo će vas usrećiti. Jer prema vremenskoj prognozi, snijeg će padati još jače, pogotovo u drugom dijelu dana, donosi 24sata  

DHMZ objavio je kako nas u srijedu očekuje pretežno oblačno, povremeno s kišom, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom.  Poslijepodne će uz izraženije zahladnjenje kiša u gorju prelaziti u susnježicu i snijeg, uz do kraja dana stvaranje tanjeg snježnog pokrivača. Na Jadranu jugozapadni i južni vjetar poslijepodne u okretanju na jak i vrlo jak zapadni i sjeverozapadni, navečer na sjevernom dijelu buru.

Temperatura zraka prijepodne između 8 i 13, na istoku unutrašnjosti i na Jadranu između 13 i 18. Poslijepodne te osobito navečer osjetno hladnije. 

Slijedećih dana će biti djelomice sunčano, a u petak ujutro uz više oblaka još ponegdje oborine, uglavnom kiša, a u gorju, većinom iznad 500 metara, susnježica i snijeg, piše DHMZ. U subotu na Jadranu umjereno i jako jugo, u unutrašnosti jugozapadnjak koji će u nedjelju okrenuti na slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Temperatura zraka uglavnom bez znatnije promjene, posebice dnevna, no u subotu jutarnja posvuda niža. (iPress/foto24sata)