Pu istarska potvrdila je kako je jedan muškarac uhićen a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim Puljaninom zbog drskog ponašanja na ulici. Policija traga i za trojicom napadača na 46-godišnjeg Riječanina u kafiću Pattinaggio u Marulićevoj ulici.

Riječanin je navodno bio u dresu Armade kada su ga naapala trojica nepoznatih muškaraca. Policajci su intervenirali nakon dojave no trojica napadača su pobjegla.

Uoči utakmice Rijeke i Dinama u finalu Kupa na Aldo Drosini u Puli, dvije skupine navijača sukobile su se u ulici koja je blizu stadiona. Policija je zabilježila kršenje javnog reda i mira.

- Nisam vidio tko je prvi počeo, ali kad su vidjeli da dolazi policija, razbježali su se. Razbili su jedan auto, rekao nam je čitatelj koji je poslao video sukoba navijača u Puli, javlja 24sata. Policija nam nije mogla potvrditi da je bilo tučnjave niti da je oštećen automobil, ali rekli su nam kako su zabilježili kršenje javnog reda i mira. Sukob je bio u ulici Marka Marulića koja je u blizini stadiona Aldo Drosina. Vidi se kako nekoliko navijača bježi pred povećom skupinom navijača, jedan od ovih koji bježe ima palicu, drugi se čini kako u ruci ima remen.

Više pročitajte više na 24sata.hr