Pravi triler odigrao se u Rijeci u dvorani Mladosti na Trsatu u zaostaloj utakmici 2 HOL zapad seniori, između MOK Gornja Vežica i MOK Umaga, protekle nedjelje.

U utakmici  punoj preokreta i neizvjesnosti do kraja 5 seta, dečki MOK Umaga bili su uspješniji. Tijekom cijelog susreta u svih 5 setova, izmjenjivala su se vodstva, a najneizvijesnije  je bilo u 4 setu, kada su dečki MOK Umaga napravili prednost od 8 poena (18:10) ali su domaćini strpljivo došli do meč lopte pri rezultatu 24:21. I kada se činilo da je utakmica gotova, obrana MOK Umaga je proradila i odvela set u svoju korist rezultatom 29:27. Nakon toga u 5 setu odmah gosti stvaraju prednost od 7 poena(8:1) ali domaćin ne odustaje te dolazi do samo 1 poena razlike (12:13) ali gosti sa dvije dobre obrane i akcije zatvaraju susret u svoju korist.

Umaška mlada ekipa je pokazala po drugi puta ove sezone da se može vratiti, te da ništa nije izgubljeno do zadnjeg sučevog zvižduka.

Ovom pobjedom MOK Umag je ostao i dalje neporažen nakon odigranih 3 kola. Slijedeće kolo (isto zaostala utakmica iz prvog djela prvenstva) se igra 23.02. u Umagu.

MOK GORNJA VEŽICA : MOK UMAG 2:3(25:23, 20:25, 25:18, 27:29, 12:15)

 

Za MOK UMAG danas su nastupili: Luka Burić ©, Miren Mulvaj-Kopani, Leo Savić, Antonio Degrassi, Alex Ćetojević, Lars Turk, Gabriel Nadal, Danijel Kremer, Nicolas Sodomaco, Simone Bassanese. Trener: Dragan Salapura.