Nesvakidašnja poruka na fejsu uoči nove prvoligaške košarke sezone. Pulski košarkaši pozivaju publiku, pozivaju građane Pule u kojoj je dominantno obilježje preko godine zimsko mrtvilo i apatija da iziđu iz svojih stanova i dođu na utakmice sa svojom djecom.

Ostalih dana mogu i sami odigrati koju utakmicu... Iako su u susretu prvog kola pobijedili Sesvete u Domu sportova bilo je tek oko 150 gledatelja.

Vjerujemo kako će pozivi ove mlade, talentirane ekipe ipak popuniti dvoranu Doma sportova na idućim utakmicama, stoga se pridružujemo njihovom pozivu.

- Ovom slikom ne šaljemo nikakve političke poruke. Ovom slikom želimo osvijestiti da gradu treba sport kao što sportu treba njegov grad. Mi smo vaši igrači. Mi smo vaš klub. Vi ste naš grad. Vi ste naša publika i želimo vas vidjeti u dvorani.

Pridružite nam se da zajedno gradimo još jednu sportsku priču, budite dio pozitivne ekipe, navijajte za svoje i kad gube i kad pobjeđuju. Pokažite mlađim naraštajima kako se prati i kako se voli sport i pomozite im da se pronađu u sportu kao igrači ili navijači. Jer jedno bez drugoga ne ide.

Za početak, mi smo tu. Na košarkaškom terenu Doma sportova Mate Parlov dokazujemo da sporta ima. Gdje ćete vi biti ove subote? Podržite nas već ove subote kada kreće još jedna prvoligaška košarkaška sezona, a naš klub i igrači Pule 1981 predvođeni trenerom Sandrom Nicevićem, kao jedini istarski klub u Prvoj muškoj ligi, okušat će se u dvoboju protiv Sesveta.

Pozivamo vas da budete uz nas. U dobru i zlu. Jer to je sport. I poraz i pobjeda. Pozivamo vas da dovedete svoje najmlađe i sportski provedete subotu poslijepodne. Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz, za one starije, od 14 – 18 godina, cijena je 10,00 kuna, a za sve ostale 25,00 kuna.

I za kraj, nije bitno da li više volite koš ili gol bitno je da volite sport.

Vidimo se na terenu Doma sportova u Puli! (Igrači, treneri i Uprava KK Pula 1981)