Protekli vikend u Varaždinu je održana finalna utrka Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama za 2019. godinu u uzrastima mlađih juniora, juniora i seniora. Za RSK "Mladost" su nastupili: Mateo Biletić, Tara Pavlović, Luka Bohač i Lean Osmanović dok je za KPA "Uljanik" Pula nastupio Robert Čupev.

Na dionici od 7500 m u iznimno hladnoj vodi Medulin je ostvario sljedeće rezultate. U individualnoj utrci Tara Pavlović je bila prva, a Luka Bohač treći. Među juniorima i mlađim juniorima Luka je osvojio drugo i prvo mjesto dok je Lean Osmanović bio treći i drugi. Robert Čupev je za "Uljanik" osvojio uvjerljivo prvo mjesto.

U ukupnom poretku Kupa Hrvatske za 2019. godinu zbrojem bodova u apsolutnoj kategoriji prvo mjesto među ženama pripalo je Tari Pavlović, a drugo mjesto zauzela je Ema Ivetić dok je Robert Čupev u apsolutnoj muškoj konkurenciji bio prvi, a Lean Osmanović treći. U juniorskoj kategoriji Ema je bila prva među djevojkama, a među mlađim juniorkama zbrojem bodova treće mjesto pripalo je Martini Pekica. Lean Osmanović je među juniorima bio drugi, a među mlađim juniorima je zauzeo najsjajnije odličje dok je Luka Bohač u juniorima bio treći, a među mlađim juniorima drugi. Zbrojem bodova u ukupnom poretku finala Mladostaši su osvojili najsjajnije odličje, a Uljanik je među muškima osvojio treće mjesto.

Kadeti i mlađi svoj su Kup za 2019. godinu odradili ranije. Leon Kolar zauzeo je drugo mjesto među mlađim kadetima, dok je Barbara Matika slavila među mlađim kadetkinjama te je među kadetkinjama bila druga. Lana Rački uzela je broncu među mlađim kadetkinjama. U kategoriji dječaka drugi je bio David Reljanović koji je također slavio među mlađim dječacima, a Lucas Kolar je osvojio treće mjesto među dječacima. Među mlađim dječacima Leon Čupev je osvojio drugo mjesto. Među djevojčicama je slavila Sara Soldo, dok je među mlađim djevojčicama za KPA "Uljanik" Pula drugo mjesto osvojila Lena Živković.