Na Europskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore u mađarskom Gyoru nastupilo je 1574 reprezentativaca iz 42 države Europe koji su odradili 1991 nastup. U sastavu Hrvatske kickboxing reprezentacije koja je brojala 67 natjecatelja u disciplinama point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick i K1 style, na tom su prvenstvu u disciplini point fighting u kategoriji starijih kadeta nastupila i dva reprezentativca iz Kickboxing kluba Lav iz Pule, Ivan Udović u kategoriji do 37 kg težine i Moris Trbulin u kategoriji do 63 kg težine.

Ivan Udović je nakon pobjede nad talijanskim reprezentativcem svoj nastup završio porazom od domaćeg reprezentativca (Mađara) i tako osvajio treće mjesto i brončanu medalju dok je Moris Trbulin svoj nastup završio na petom mjestu izgubivši borbu od reprezentativca Njemačke.

Ljetne pripreme ovih mladih reprezentativaca su bile vrlo naporne prvenstveno zbog vrućine, ali su se isplatile jer osvojiti brončanu medalju na ovako jakom Europskom prvenstvu nije bilo lako.

Treneri pulskog kickboxing kluba Lav izrazili su zadovoljstvo nastupom svojih sportaša, a ponajviše prikazanim dobrim radom u borbama te nastavkom niza osvajanja medalja na Europskim i Svjetskim prvenstvima koje su godinama redovno osvajali njihovi prethodnici, a zadnjih godina i oni sami.