Sjajnim teniskim 'dvobojem' kojem su prisustvovali i gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, sa svojim zamjenicima Jurmanom i Belušćem te predsjednik GV Umag Jurica Šiljeg, na terenu središnjeg teniskog stadiona u umaškom Stella Marisu, na kojem su 1990. godine igrali finalni meč prvog ATP turnira Croatia Open u kojem je Prpić s rezultatom 2:1 (6:3, 4:6, 6:4) pobijedio Ivaniševića i osvojio ATP turnir, Goran Ivanišević i Goran Prpić, oduševili su gledatelje.

Događanja prije 30 godina na prvom ATP turniru Croatia Open u Umagu, prisjetila su se dvojca Gorana u Social Areni u razgovoru prije obavljanja ždrijeba parova ovogodišnjeg turnira Croatia Open otkrivši i pojedinosti što se sve promijenili u njihovim karijerama nakon finalnog meča Croatia Open u Umagu.

Na jubilarnom ATP turniru Plava Laguna Croatia Open Umag nastupit će hrvatski tenisači Borna Ćorić, kao drugi nositelj turnira te s pozivnicom za nastup na turniru Nino Serdarušić i Viktor Galović.

Prvi  nositelj turnira je talijanski tenisač Fabio Fognini, treći nositelj je srpski tenisač Laslo Djere, a četvrti nositelj Dušan Lajović, također iz Srbije.

Na terenu stadiona teniski mečevi počet će sutra, u ponedjeljak, u poslijepodnevnom terminu u 16,30 sati i večernjem terminu u 20 sati.

(iPress)