Na kombiniranom državnom kickboxing prvenstvu u point fightingu za starije kadete, light contactu i low kicku za juniore te kick lightu za seniore u Kostreni nastupilo je 286 natjecatelja iz 61 hrvatskog kluba, protekle subote.

Među njima su u disciplini point fighting (PF) u kategoriji starijih kadeta izuzetno uspješno nastupila i dva člana pulskog i jedan član medulinskog kickboxing kluba „Lav“ .

Državnim prvacima za 2019. godinu postali su Moris Trbulin u kategoriji starijih kadeta do 63 kg i Ivan Udović u kategoriji starijih kadeta do 37 kg.

Do titule državnog prvaka Moris Trbulin je imao tri protivnika no prvi se protivnik nije pojavio na borilištu. Tako je Moris odradio dvije borbe u kojima nije dozvolio nikakva iznenađenja. Oba borca Moris Trbulin je uvjerljivo pobijedio. Prvi protivnik se nije ni pojavio dok je drugoga Moris pobijedio rezultatom 10:0, trećega rezultatom 13:6 i zasluženo osvojio titulu državnog prvaka za 2019. godinu.

I Ivan Udović nije dozvolio nikakva iznenađenja. U obje borbe je ušao samouvjereno i pokazao svoju nadmoć nad protivnicima. Prvog protivnika je pobijedio rezultatom 7:4, a drugoga rezultatom 11:2 te je i Ivan Udović zasluženo osvojio titulu državnog prvaka za 2019. godinu što Morisu Trbulinu i Ivanu Udoviću i ove godine ostvaruje mogućnost uključenja u sastav državne reprezentacije za nastup na Europskom prvenstvu u Budimpešti u Mađarskoj.

Starija kadetkinja Tea Belardi u point fightingu do 65 kg osvojla je treće mjesto i brončanu medalju.

OSTVARENI SU SLIJEDEĆI REZULTATI:

KICKBOXING KLUB „LAV“ PULA

Moris Trbulin, stariji kadeti -63 kg….1.mjesto

Ivan Udović, stariji kadeti -37 kg….1.mjesto

KICKBOXING KLUB „LAV“ MEDULIN

Tea Belardi, starije kadetkinje -65 kg….3.mjesto