Na Europskom kupu Karlovac Open 2019  u Karlovcu proteklog vikenda nastupilo je 1108 natjecatelja sa 1890 prijava iz 179 kluba i četiri kontinenta.

Pulski KBK Planet Sport osvojio je ukupno 9 medalja od čega 2 zlata, 3 srebra i 4 bronce.

Seniorka Elizabeta Crnković osvojila je zlato i pojas u light contactu -70 kg, dok je Ema Višković i u light contactu i u point fightu osvojila  brončana odličja.

Kod starijih kadetkinja Martina Grabar je u light contactu -50 kg osvojila srebro dok je u point fightu plasirana na 5.mj.;  Sarah Budičin u light contactu -55 kg osvaja broncu, a u point fightu 9.mj. isto kao i Sara Kutić u istoj težinskoj kategoriji.

U light contactu i u point fightu  starijih kadeta Michael Stenta i Luka Planinac u težinskoj kategoriji  -52 kg osvajaju peta mjesta, isto kao i Alek Kušar.

Dea Cvek u kategoriji djevojčica početnica -33 kg osvaja zlato u point fightu, a u kategoriji djevojčica broncu. Kod dječaka početnika i dječaka -27 kg Vito Lazarić osvaja 9.mjesto.

Ivano Čelić kod mlađih kadeta početnika osvaja srebro isto kao i u kategoriji mlađih kadeta + 47 kg.

Jedanaest boraca Edija Viškovića sa osvojena 2 zlata, 3 srebra,  6 bronci, 7 petih i 3 deveta mjesta osvojenih na jednom od najjačih Europskih kupova u ovoj godini ukazuju na lijepu budućnost kluba.