Na prvom ovogodišnjem Europskom kupu u kickboxingu „Golden Glove“ u talijanskom Coneglianu pulski Planet sport osvojio je 1 zlato, 1 srebro i 3 bronce. Na kupu je nastupilo 110 klubova iz 22 zemlje i 722 borca s 1430 startova i četvero pulskih sportaša izašlo je na borilišta Zoppas Arene u disciplini light contact.

Mlađi kadet Alek Kušar u kategoriji crnih pojaseva +47 kg osvojio je zlato, dok je u starijekadetskoj konkurenciji -52 kg izborio 5.mjesto. Luka Planinac je u starijekadetskoj konkurenciji do zelenog pojasa -55 kg osvojio broncu, dok je u crnim pojasevima -52 kg izborio 5.mjesto. Starija kadetkinja Martina Grabar u kategoriji do zelenog pojasa -50 kg osvojila je brončanu medalju, isto kao i u istoj težinskoj konkurenciji crnih pojaseva.

Seniorka Ema Višković u kategoriji -50 kg u finalnoj borbi osvaja srebrnu medalju.

Puleni trenera Edija Viškovića ovim prvim jakim turnirom u 2019.godini pokazali su solidnu fizičku i tehničku pripremljenost za svoj uzrast kao i nedostatke na kojima treba poraditi u nastavku sezone. Prvi sljedeći veliki ispit očekuje borce kroz dvadesetak dana na Europskom kupu u Karlovcu gdje će nastupiti uz light contact i u disciplini point fight.