Obožavatelji kultne serije "Prijatelji" mjesecima su čekali na znak da su glasine o povratku njujorške ekipe na male ekrane točne, da bi im to u subotu potvrdili sami glumci na društvenim mrežema rečenicom: "Događa se".

Obožavana glumačka ekipa "Prijatelja", Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer i Lisa Kudrow na svojim su Instagram profilima objavili da se nakon 16 godina vraćaju na male ekrane i to epizodom "The One Where They Got Back Together" (Ona u kojoj se ponovno okupljaju), što je potvrdio i HBO.

Matt LeBlanc je u stilu Joeyja Tribbianija podijelio fotografiju glumačke ekipe nekad popularne humoristične serije M *A* S* H ​s istom porukom.

HBO potvrdio je da će se epizoda (specijal) serije emitirati na njihovoj novoj platformi HBO Max. Na ponovno okupljanje vraća se svih 6 prijatelja, a premijera epizode bit će u svibnju.

Uz specijal, pretplatnici će također moći gledati svih 236 epizoda serije nagrađivane nagradom Emmy.

Kultna serija snimana je od 1994. do 2004. i dan danas je omiljena diljem svijeta.

Specijal će režirati Ben Winston zajedno s izvršnim producentima "Prijatelja" Kevinom Brightom, Martom Kauffmanom i Davidom Craneom, potvrdio je Variety. (Hina)