Kazališna predstava 'Cabaret preko veze' su sklopu 11. Noći kazališta održat će se u subotu, 16. studenog, u Umagu, s početkom u 19 sati.

Hit predstava Cabaret preko veze, nastala u kooprodukciji Teatra Moruzgva i Satiričkog kazališta Kerempuh, gostuje u Umagu za ovogodišnju Noć kazališta 16. 11. 2019.

Svi se stalno bune da je u našoj zemlji sve moguće isključivo "preko veze", ali u isto vrijeme, ti isti koji prigovaraju takvom kretanju kroz sustav, "povući će veze" za bržim i efikasnijim ostvarivanjem svojih potreba ili ambicija. Preko reda i redoslijeda žurimo i laktamo se kroz životne hodnike zaboravljajući zakon nad zakonima koji kaže - ono što nam pripada, to nam nitko ne može oduzeti, a ono što nam ne pripada, to nam nitko ne može dati! U ovom cabaretu pratimo bizarne priče četiri žene iz Zagreba koje su se "preko veze" našle tamo gdje im nije bilo mjesto. A kada su dobile sve što su htjele, shvatile su da nemaju ništa.

Ovo je, zapravo stand up cabaret o četiri živčana sloma koja su naše protagonistice dovele do katarzičnog zaključka da je život "preko veze" - bezveze.

Vidimo se u kazališnoj dvorani Umag u subotu,16.11. 2019., u 19 sati, poručuju iz Umaga.

(iPress)