Dubioza Kolektiv održat će justros, s početkom u 10 sati promotivan nastup na glavnoj pulskoj tržnici uoči večerašnjeg koncerta u Areni.

Publika na gradskoj tržnici na Narodnom trgu imat će prilike od 10:00 čuti neke od Dubiozinih hitova, a na štandu će se moći kupiti i laznice za koncert u Areni po povoljnoj cijeni.

Pokloni i suveniri sastavni su dio priče: boce napunjene svježim zrakom iz središta bosanske piramide u Visokom – zrak koji revitalizira dušu i tijelo. Vršit će i povrat boca jer žele u njih nasuti svježi istarski zrak koji će se kasnije prodati na tržnici u Sarajevu,  piratske CD-e albuma “Apsurdistan, domaća jaja s planine Vlašić – “ako nemate muda, kupite naša jaja”...

Bend će,. kažu, besplatno služiti burek od crno-žutog tartufa koji se može naći samo na livadama pored Čapljine.

Za novi susret, večeras u Areni, bend je pripremio updateanu listu hitova koja uključuje “Vidi, vidi, vidi”, “Walter”, “Firma Ilegal”, “Pakšu”, “Pionirska”, “Blam”, “Vlast i policija”, “U.S.A.”, “Himna generacije”, “No Escape”, “Krivo je more 2”, “Kažu”, “Prvi maj” te, dakako “Kokuz”, “Brijuni” i njihov naklon velikim KUD Idijotima s pjesmom “Ja sjećam se”. Kao posebni gosti Dubioze nastupiti će grupa Saša 21 predvođena Saletom Verudom i dječji zbor Rock campa Pula (u pjesmi „Pionirska“).

Vrata Arene otvoriti će se u 19:00, Saša 21 svoj će nastup započeti u 20:30, a Dubioza Kolektiv u 21:30. S obzirom na veliku gužvu bit će otvoreni svi dostupni ulazi – i iz Istarske ulice i Ozad Arene.

Osim standardnih prodajnih mjesta Eventima ulaznice će se moći kupiti i na blagajni ispred Arene od 15 sati nadalje. Isti dan ispred amfiteatra bit će postavljen i štand na kojem će se moći kupiti raznolik merch benda, uključujući i potpuno nova linija majica.

Promet oko Arene (ulice Istarska, Flavijevska, Amfiteatarska i Ozad Arene) bit će u subotu obustavljen od 17:00 do 02:00.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 120 kn do 9. kolovoza te 140 kn na sam dan koncerta. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima, online na www.eventim.hr i, samo u subotu, na blagajni ispred Arene. (iPress)