Grad Vodnjan je 20. veljače 2020. raspisao Javni natječaj za davanje 13 poslovnih prostora u zakup pod posebnim uvjetima u starogradskoj jezgri na području Grada. Natječaj se provodi u svrhu poticanja razvoja poduzetništva na području Grada po programu 'VODNJAN PROENT'.

Cilj je da se davanjem poslovnih prostora u zakup ožive starogradske jezgre na području Grada te da se pomogne poduzetnicima da lakše dođu do svog poslovnog prostora. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pravne i fizičke osobe, a svaki ponuditelj može podnijeti zahtjev za jedan poslovni prostor. Rok zakupa je 20 godina, a prvih pet godina zakupac će biti oslobođen od plaćanja zakupnine. Budući zakupac se obvezuje u poslovnom prostoru obavljati svoju djelatnost najmanje 10 godina. 

„Nakon što uspješno provodimo program 'VODYOUNG' – program poticanja stambenog zbrinjavanja za mlade na području Grada Vodnjana, ovim se Natječajem po programu 'VODNJAN PROENT' provodi još jedna poticajna mjera koja ima za cilj razvoj poduzetništva i uređenja starogradske jezgre u Gradu Vodnjanu, a sve kako bi Grad pomogao poduzetnicima i istima postao partner u razvoju i obavljanju gospodarskih djelatnosti naglasio je Gradonačelnik Grada Vodnjana Klaudio Vitasović koji je pozvao sve zainteresirane da se prijave na navedeni natječaj.

Sve obavijesti glede poslovnih prostora izloženih na natječaju zainteresirani ponuditelji mogu dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte Grada Vodnjan-Dignano u Vodnjanu, Trgovačka 2/2 kat ili na telefon broj 512-457, 512-453.

Kompletan tekst natječaja s popisom dokumentacije koju su natjecatelji dužni priložiti nalazi se na oglasnoj ploči Grada Vodnjan-Dignano, Trgovačka 2, Vodnjan i na internet stranici www.vodnjan.hr

Rok za dostavu ponuda je 8 (osam) dana od dana objave.

Poslovni prostori mogu se pogledati dana 24. i 25. veljače 2020. godine od 9 do 12 sati, uz prethodnu najavu.

Javno otvaranje ponuda održat će se dana 4. ožujka 2020. godine u 10 sati u prostorijama Grada Vodnjan-Dignano, Trgovačka 2 / I kat.

(iPress)