Puležani već dobro poznaju i rado koriste Pauzu, servis za dostavu hrane. A od sada u Puli mogu naručiti i preko usluge PauzaGO. Što je PauzaGO i kako se razlikuje od Pauze? Do sad su hranu dostavljali izravno restorani, ali PauzaGO znači da Pauza sada ima vlastite dostavljače koji će donositi hranu i iz restorana koji inače ne nude dostavu. Dostavljači će biti na biciklima u majicama i s torbama u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji.

Naravno, ovo znači i da se znatno povećao broj restorana iz kojih se može naručiti, a time i različitost ponude! Sve drugo ostalo je isto: naručuje se preko istog, poznatog sučelja ili još bolje i brže preko aplikacije. Jedino su restorani iz kojih dostavlja PauzaGO na stranici i u aplikaciji označeni malom ikonicom rakete. Uz to, i na stranici i na aplikaciji postoji filter PauzaGO koji filtrira samo restorane s tom uslugom.

Ista ikona bit će vidljiva i u gradu: isticat će se na velikim torbama u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji koje će nositi dostavljači.

PauzaGO već je uvedena u Zagreb, Split i Rijeku i korisnici Pauze odmah su je prigrlili. Naravno, svi vole veću mogućnost izbora, a ako i dođe do nekog problema u dostavi, Pauza ima uigranu službu za korisnike koja već više od 11 godina uspješno pomaže da hrana dođe do korisnika. Tako i Puležani mogu mirno naručivati jer znaju da će njihova narudžba sigurno naći najbrži put do njih.

Dakle, vječni problem naručivanja za marendu ili večeru od sad se u Puli rješava još brže, bolje i ukusnije. Tu je pouzdana Pauza i njena PauzaGO s još više restorana i još većom ponudom.

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz preko 250 restorana, a dosad je preko Pauze.hr prošlo više od 3 milijuna narudžbi. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt, a danas je dio svjetske grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u 24 zemlje svijeta: od Malezije i Hong Konga do Mađarske i Hrvatske. Od sredine 2016. Pauza.hr proširila je svoje usluge i na Zaprešić, Split, Pulu, Varaždin, Karlovac i Rijeku.

Više informacija potražite na www.pauza.hr ili posjetite www.facebook.com/pauzahr

(ST)

#

#