PROMOHOTEL - Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održat će se po 35. put u Poreču a svoja vrata otvara u 12 sati u srijedu, 12. veljače. Do subote, 15.-og, svi se posjetitelji mogu upoznati s brojnim novostima u turističkoj djelatnosti te se susresti s poslovnim partnerima i klijentima, sudjelovati na predavanjima i radionicama... Na 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora s više od 200 izlagača i suizlagača koji će na svojim štandovima posebno za Valentinovo (14. 2.) održavati interaktivne demonstracije zabavno-edukativnog karaktera uistinu ćete upoznati sve aktualne trendove.

Sajam je namijenjen svima u HoReCa industriji, vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva. Cilj održavanja sajma je približavanje svjetskih trendova u ugostiteljstvu i turizmu.

Program izlaganja sastoji se od ugostiteljsko-hotelske opreme, prehrane i pića, papirnate galanterije i dekoraterskog programa, tekstilnih proizvoda, namještaja, madraca, wellness programa, IT rješenja, opreme za interijere i eksterijere, gospodarskih vozila, raznih inovacija i ostalog.

S ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima na području turizma, tijekom sajma održat će se specijalizirana predavanja, prezentacije, okrugli stolovi i panel rasprave.

PROMOHOTEL kao međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam ove godine svoje 35. izdanje slavi na poseban način – uz live demonstracije, organizaciju stručnih predavanja - PromoForum te nagrade za sudionike i posjetitelje.

Za sve vas koji vodite timove ljudi, želite poboljšati svoje procese i biti u korak s trendovima, PROMOFORUM će 13. 2. 2020. biti mjesto osvještavanja, razmjene iskustva, učenja i povezivanja.

Ovogodišnji PromoForum kao prvo takvo izdanje prava je poslasticu predavanja, demonstracija, tema i ideja. Riječ je o mjestu koji okuplja poslodavce te predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg i nižeg menadžmenta iz regije s ciljem razmjene najboljih praksi, predstavljanja inovativnih i nekonvencionalnih rješenja, alata i metoda za unaprjeđenje procesa u području hotelijerstva, ugostiteljstva i restoraterstva.

Detaljniji program PROMOFORUM-a dostupan je na ovom linku

Zadnji dan sajma, 15. 2. 2020. u fokus stavlja obiteljske iznajmljivače za koje je također kreiran zanimljiv i koristan program edukacija.

RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE:
Srijeda, 12.2.2020. / 12:00 – 19:00 h
Četvrtak, 13.2.2020. / 10:00 – 19:00 h
Petak, 14.2.2020. / 10:00 – 19:00 h
Subota, 15.2.2020. / 10:00 – 17:00 h

Ulaz na sajam za sve posjetitelje je BESPLATAN!

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici sajma www.promohotel.hr