U općinskoj vijećnici Općine Kanfanar održan je svečani prijem za gđu. Mariu-Graciu Baćac, vlasnicu turističke agencije „M-G Express d.o.o.“ iz Brajkovići koja je na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma proglašena najboljom malom putničkom agencijom u Hrvatskoj, a također je bila i finalist u kategoriji srednjih DMK putničkih agencija.

Svečani prijem za vlasnicu ove agencije koja uspješno posluje već 25 godina upriličio je općinski načelnik Sandro Jurman sa suradnicima, a nakon službenog dijela i prigodnog darivanja gđe. Marie-Gracie Baćac, prijem je bio i prilika za razgovor o projektima i aktivnostima ove agencije, ali i svim izazovima s kojima se turističke agencije i turizam uopće danas susreću. Načelnik je svom obraćanju posebno pohvalio uspjehe koje je ova agencija ostvarivala tijekom godina, ali i činjenicu da gđa. Maria-Gracia Baćac svojim radom uspješno promovira i kanfanarsko kulturno i

tradicijsko nasljeđe, a često lokalnu zajednicu i uključuje u svoje programe. Po riječima Marie-Gracie Baćac, upravo je to put kojeg si je njezina agencija odredila od samih početaka te se složila s načelnikom da će i nadalje zajednički potencirati projekte i aktivnosti kojima njezina agencija kao privatni sektor i Općina Kanfanar s turističkom zajednicom kao javni sektor zajedno mogu doprinijeti daljnjem razvoju turizma u Općini Kanfanar i omogućiti bolju prepoznatljivost kanfanarskih turističkih aduta.

Agencija „M-G Express d.o.o.“ specijalizirana je za područje Hrvatske i Balkana, a gosti su pretežito s francuskog govornog područja. Osim ovog vrijednog priznanja, agencija je tijekom godina bila dobitnik i brojnih drugih priznanja, plaketa i certifikata koji svjedoče o kvaliteti poslovanja i brojnim poslovnim uspjesima, na čemu je načelnik Sandro Jurman i čestitao.

(iPress)