Turistička zajednica Općine Vižinada je od 9.listopada do 13.listopada sudjelovala na Zagrebačkom Velesajmu na Art Fair Zagreb, predstavljajući Općinu i blagodati kojima se Općina može pohvaliti.

Predstavljena su jedinstvena maslinova ulja, vina,likeri, tradicionalni Istarski kolači ali ne samo to već i ostala  turistička ponuda kao što su biciklijade Proljetna Parenzana i rekreativni biciklistički maraton Parenzana, Slatka Istra te airsoft susret Kelly's heroes-Zlato za odvažne.

Uz sve ovo Vižinada je s ponosom izlagala i umjetničke slike koje su stvorene za vrijeme projekta 54+ Umjetnost bez granica kojeg je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. U subotu 12.listopada posjetitelji su mogli uživo pratiti kako se prave istarske paštine i čuveni Pazinski cukerančići i uz čašu dobrog vina iste i kušati.  Sa sigurnošću možemo reći da je štand Turističke zajednice Općine Vižinada bio najposjećeniji na Velesajmu, uz gradonačelnika Milana Bandića štand je posjetila i ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Vižinada se uz ovakvu promociju  svakako istaknula u Zagrebu te mnogima postala željena buduća destinacija, stoji u priopćenju.

(iPress)