Uz dopuštenje obitelji, prijatelji i poznanici pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći za Antoniju i Jelenu Tamburin, 17-godišnju kćer i suprugu nedavno preminulog Marija Tamburina, koji je stradao u prometnoj nesreći kraj Kukci.

- U pojedinim situacijama u životu, čovjek zaista nailazi na zid i bespomoćnost. Svjedoci smo velike tragedije koja je zadesila obitelj Tamburin. Završila je na najgori način, gubitkom Marijovog života i teškim tjelesnim ozljedama njegove kćeri Antonije. Njeno zdravstveno stanje je sada stabilno, ali s posljedicama za cijeli život. Antoniji je amputirana noga te ima veliko oštećenje zdjelice. Potrebno je, kako liječnici kažu, ugraditi pločice kako bi zdjelica mogla vršiti svoju funkciju, piše uz ostalo Nataša Cvijanović u obraćanju Parentiumu.

Majku čeka težak period koji uključuje konstantnu brigu za kćer, dugoročno odlaženje na rehabilitacije i ostale borbe koje su pred njima.

-Ovim putem srdačno molimo za pomoć sugrađana našeg Poreča. Najiskrenije zahvaljujemo svima koji će se uključiti pa i najmanjim doprinosom, poručuje Cvijanović.

Pomoć se može uplatiti na broj računa Jelene Tamburin (IBAN HR1023400093211402135) u Privrednoj banci Zagreb, a doprinos se može i osobno predati Nataši Cvijanovic (091 263 8638) ili Hyriji Maksuti (099 440 4430), donose iVijesti.(iPress)