Općina Fažana u utorak, 23.07.2019., na ljetnoj terasi MMC-a organizira predstavu u kojoj će nam jedan od najpoznatijih glumaca sa prostora bivše države Zijah Sokolović, izvesti hit komediju 'Ko bajagi, donijela me roda'.

Početak predstave je u 21 sat, a ulaz je kao i za sve Općinske manifestacije besplatan, poručili su iz Fažane.

'Kobajagi donijela me roda' ili priču o rođenju donosi Zijah Sokolović u predstavi koja je tematski vrlo nesvakidašnja, a ipak, kroz razne šaljive dosjetke glumca odgovara na neke od učestalih dvojbi svakog roditelja.

Zijah Sokolović, miljenik publike i legenda kazališnih daski, tvrdi kako je katarzu pronašao upravo u riječi – rođenje. Tajna vlastitog porijekla je jedna od najuzbudljivijih koja se pred dijete postavlja od trenutka kada stekne svijest o sebi. Od toga kako će biti razriješena i tko i kako će mu pomoći u tome, zavisi njegov daljnji odnos prema vlastitoj spolnosti, odnos prema drugom spolu, razumijevanje ljubavi i svijeta u kojem živi, zavisi njegovo mentalno zdravlje kada odraste. Formula naizgled jednostavna, ujedno čarobna i pripada Glumcu istraživaču. U današnje vrijeme komunikacija, kompjutera i televizije i najmlađi se smiju pričama 'o rodi i bebama koje mame i tate nalaze u kupusu'...

(iPress)