Gradonačelnik Grada Vodnjana Klaudio Vitasović i njegov zamjenik Enea Codacci upriličili su danas prijem za učenike osmih razreda Osnovne škole koji su tijekom svih osam godina završili školovanje sa odličnim uspjehom.

Prijemu vodnjanskih odlikaša nazočila je i zamjenica ravnatelja OŠ Vodnjana Barbara Buršić-Križanac te njihovi razrednici.

Gradonačelnik Klaudio Vitasović čestitao je prisutnim učenicima na njihovom odličnom uspjehu tijekom svih 8 godina osnovne škole, nagradivši ih pritom izletom u Gardaland za dvije osobe.

- Ovom prilikom čestitam vašim učiteljima, razrednicama i roditeljima koji su bili uz vas ovih osam godina. Siguran sam da ćete ovako uspješni biti i u daljnjem školovanju te vam želim puno sreće i uspjeha u nastavku školovanja ali i u životu, naglasio je Vitasović.

U razgovoru o svojim daljnjim planovima po pitanju školovanja, učenici su istaknuli kako većina svoje školovanje nastavlja u pulskoj Općoj gimnaziji, a dva učenika svoj daljnji put vide u medicini i računarstvu.

Nagrađeni učenici su:

8. a: Edita Sulić, Marko Lozančić, Katarina Špehar, Alen Vinčić

8.b.: Lucia Božac, Samuel Biasiol, Lucija Kolić, Erik Macan Stanić

(iPress)