U vijećnici Općine Medulin, načelnik Goran Buić primio je danas načelnika Anga Angova te predsjednika Savjeta mladih Ristu Đineva i njihove predstavnike iz Općine Dojran iz Sjeverne Makedonije.

Načelnik Goran Buić pozdravio je sve prisutne i zaželio im dobrodošlicu te iskazao zahvalnost na dugogodišnjoj suradnji ovih dviju općina koja traje od 2012. godine kada je potpisan sporazum o bratimljenu. Prezentirao im je program koji ih očekuje u ovom trodnevnom boravku u Općini Medulin te ih sa posebnim zadovoljstvom pozvao danas u 18 sati na svečanu sjednicu Općinskog vijeća povodom Dana Općine Medulin te na otvaranje Arheološkog parka Vižula u 19 sati.

Načelnik Općine Dojran zahvalio se na lijepom prijemu u Općini Medulin, te naveo kako mu je zadovoljstvo surađivati sa takvom Općinom od koje može usvojiti iskustva na raznim područjima obzirom na razinu razvijenosti Općine Medulin.

Prisutnima su se obratili i predsjednica Savjeta mladih Općine Medulin Ana Žufić te predsjednik Savjeta mladih Općine Dojran Risto Đinev, nakon čega su svi zajedno krenuli u razgledavanje općine, stoji u priopćenju.

(iPress)