U vijećnici Općine Medulin na današnjoj konferenciji za novinare načelnik Općine Medulin Goran Buić sa suradnicima najavio je humanitarnu akciju 'Svi za Nadiju' koja će se održati kod Malina na vitar u četvrtak 16. svibnja s početkom u 19 sati. U slučaju vremenskih neprilika događaj će se održati u nedjelju 19. 5.

Načelnik Buić ujedno je čestitao je 10. rođendan udruzi Medulinart te naglasio kako su svojim dugogodišnjim radom postali „kulturni brand“ Općine Medulin te pohvalio inicijativu da svoj rođendan proslave u humanitarnom tonu. Udruga je u svom desetogodišnjem radu organizirala više od 100 izložbi, isto toliko i radionica te pokrenula nekoliko humanitarnih događaja. U prošloj su godini kroz humanitarne akcije donirali 80.000,00 kuna.

Glazbenu okosnicu humanitarne akcije 'držat' će Night Express, prije koncerta održat će se i modna revija. Uz sve to biti će dostupna i lutrija u kojoj je svaki listić dobitan zahvaljujući prijateljima i sponzorima udruge. Nakon nastupa Night Expressa sve prisutne zabavljati će DJ Jinxe Groove. Sav prikupljeni iznos od fotografija, slika, nakita, majica i lutrije ide za obitelj Ucović malene Nadije.

Mogućnost uplate:

Račun udruge FB Puljani humanitarci – nositelji akcije Nada za osmijeh
HR4723400091510992342
Opis plaćanja: Svi za Nadiju

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dolaskom na ovaj događaj podrže humanitarnu akciju te kroz zabavu, hranu, piće i druženje pomognu obitelji Ucović i maloj Nadiji! (iPress)