Poduzetnički inkubator d.o.o. u vlasništvu Grada Poreča, objavljuje Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora poduzetnicima u zgradi nekadašnjeg Društvenog doma Žbandaj. Budućim stanarima se osim subvencioniranog modernog poslovnog prostora nude i brojne pogodnosti kao što su besplatna promocija u raznim promotivnim materijalima i poslovnim događanjima, besplatno sudjelovanje na sajmovima kao što je Promohotel, besplatne edukacije, te druge pogodnosti koje su trenutno u fazi ugovaranja između Grada i raznih institucija.

Već u ožujku nove stanare očekuje sudjelovanje u projektu edukacija i mentorstva s nazivom „Program visokokvalitetnih usluga za rast i razvoj MSP-ova“ kojeg će Grad provoditi u suradnji  s trgovačkim društvom Poslovni biro PBIRO d.o.o. iz Rijeke, uz 100% financiranje projekta iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Grad Poreč je Poduzetnički inkubator Poreč kandidirao na natječaj „Poduzetnički impuls za 2014. godinu“, te je uz sufinanciranje Ministarstva poduzetništva i obrta Grad u projekt uložio preko milijun kuna. U prostoru od 200 kvadratnih metara pored ureda za poduzetnike opremljena je zajednička multinamjenska sala za konferencije, sastanke, druženja, zajednička recepcija, kuhinja i sanitarni čvorovi. Primarno su svi prostori u funkciji javne poduzetničke infrastrukture, dakle stoje na raspolaganju poduzetnicima i građanima u svrhu raznih radionica, predavanja i slično.

Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. poduzetnicima nudi sljedeće pogodnosti:

- poslovni prostor uz naknadu od 1 kn godišnje za prvu godinu poslovanja,

- poslovni prostor uz subvencioniranu naknadu u idućim godinama poslovanja,

- besplatan program redovnih edukacija,

- besplatno sudjelovanje u projektima jačanja znanja i vještina poduzetnika te umrežavanja poduzetnika,

- besplatno sudjelovanje na raznim sajmovima,

- besplatnu promociju u raznim promotivnim materijalima i poslovnim događanjima, te društvene mreže,

- i druge pogodnosti.

U ožujku 2019. godine stanari će imati priliku sudjelovati u projektu kojeg Grad provodi sa konzultantskim trgovačkim društvom Poslovni biro PBIRO d.o.o. iz Rijeke, a koji se u 100%-nom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Riječ je o besplatnim visokokvalitetnim uslugama za rast i razvoj poduzeća odnosno mentorstvo za izradu poslovnih planova, za izradu investicijskih projekata, za pripremu projekata za financiranje iz EU fondova, za upravljanje projektima i nabavama financiranim iz EU fondova, savjetovanje iz područja grupnog financiranja, liderstva, inovacija, marketinga, prodaje te informiranje o aktualnim poduzetničkim temama.

Javni poziv za buduće ''stanare'' - korisnike inkubatora biti će otvoren do popunjenja istoga.

Na ovom linku možete preuzeti svu potrebnu dokumentaciju za prijavu na Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora.  

(iPress)