Policija poziva svjedoke jučerašnje nesreće na raskrižju Zagrebačke i Rakovčeve ulice da se jave prometnoj policiji radi utvrđivanja dinamike nastanka prometne nesreće.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u srijedu, 10. travnja oko 18.10 sati, na raskrižju Zagrebačke i Rakovčeve ulice, tri su osobe lakše ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 32-godišnja državljanka Rumunjske upravljala automobilom Citroen, pulske registarske oznake, kolnikom Rakovčeve ulice. Dolaskom na raskrižje sa Zagrebačkom i Mletačkom ulicom, ušla je u raskrižje te se sudarila s automobilom Alfa Romeo, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Zagrebačke ulice upravljao 20-godišnjak. U nesreći su lakše ozlijeđena oba vozača i 23-godišnji suputnik iz Alfe.

Kako bi se u potpunosti razjasnila dinamika nastanka prometne nesreće, policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula-Pola, Tršćanska 36, na brojeve telefona 052/538-739 ili 538-738, odnosno putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.., navodi policija. (iPres)