Od teških i po život opasnih ozljeda, koje je zadobila prije tri dana kada je u Rijeci na nju i njezinu sestru dok su hodale pločnikom naletio 24-godišnji taksist, u riječkom KBC-u u utorak je umrla 50-godišnja žena, dok se njezina sestra još nalazi u bolnici, ali stanje joj je stabilno.

Primorsko-goranska policija u srijedu je izvijestila kako je 24-godišnji vozač Taxi Cammea tog dana neprilagođenom brzinom ušao u lijevi zavoj, izgubio kontrolu nad vozilom te oborio dvije pješakinje koje su hodale pločnikom Liburnijske ulice.

Potom je taksijem, u kojemu je u bolnicu prevozio jednog bolesnika, udario i u zid kuće.

Teške i po život opasne ozljede zadobila je 50-godišnjakinja, dok je njezina sestra lakše ozlijeđena. Obje su bile prevezene u KBC Rijeka gdje je teško ozlijeđena žena odmah i operirana.

Lokalni portali neslužbeno navode kako je umrla žena u toj nesreći zadobila višestruke ozljede glave, noge i rebara. Djelatnici Hitne pomoći tada su ju reanimirali na mjestu nesreće, te je potom prevezena u bolnicu gdje je bila operirana.

Njena dvije godine mlađa sestra je stabilno, no još se nalazi u bolnici.

Svjedoci nesreće tada su za medije govorili kako je vozač nakon naleta na pješakinje bio u potpunom šoku te isticao da je zaspao za volanom.

Inače, na istom mjestu, ali u prometnoj traci za kretanje u suprotnom smjeru, tri dana prije ove nesreće je vozač Renault Scenica naletio na 80-godišnjaka koji je prelazio četverotračnu ulicu u zavoju izvan pješačkog prijelaza.

Unatoč naporima liječnika, starac je nakon nekoliko sati umro u riječkom KBC-u.

(Hina)